5 C
Vinkovci
Utorak, 19. ožujka 2024.

Odbojkašice ponovno u pogonu

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Nakon više od 20 dana stanke vinkovačke odbojkašice ponovno ulaze u natjecateljski ritam te gostuju u Slavonskom Brodu gdje su veliki favoriti za osvajanje novih bodova.

ŽOK Vinkovci očekivao je da će tijekom trotjedne ligaške stanke odigrati kup susrete koje ipak nisu odigrani, ali su naporno trenirali za nastavak sezone. „Ono najbitnije je da su cure redovno dolazile svaki dan na treninge osim jedne cure koja je bila u samoizolaciji. Mislim da smo sada spremni kako bi odradili ove susrete na najbolji mogući način”, istaknuo je Stipe Tomić, trener vinkovačkih odbojkašica. Posebno su, tijekom odrađenih treninga, obratili pozornost na prijem servisa i na uigravanje. „U Slavonski Brod idemo pobijediti, glavni cilj je jedino pobjeda i mislim da u nedjeljnoj utakmici ne bi trebala izostati”, dodao je uoči dvoboja s OK Kolonija trener vinkovačkih odbojkašica. Danas je izvlačenje za hrvatski kup u kojem je ŽOK Vinkovci, zajedno s Vukovarom i Osijekom, predstavnik Slavonije te će jedna prvoligaška ekipa gostovati u Vinkovcima.

Od dosadašnjih 12 utakmica u prva 3 kola odgođena su 4 susreta, a Vinkovčanke nakon nepotpuna 3 kola zauzimaju drugu poziciju iza OK Đakovo. Možemo se nadati kako daljnjih odgoda neće biti i da će odbojkašice uspješno privesti kraju jesensku polusezonu.

Klub

Uk.

Pob.

Izg.

Dob.

Izg.

Bod.

1.

Đakovo

3

3

0

9

2

8

2.

Vinkovci

2

2

0

6

2

5

3.

Ferivi Višnjevac

2

1

1

5

4

4

4.

Vallis Aurea

3

1

2

5

7

4

5.

Našice

1

1

0


3

0

3

6.

Belišće

0

0

0

0

0

0

7.

Kolonija

1

0

1

1

3

0

8.

Linga

2

0

2

1

6

0

9.

Posavina Brod

2

0

2

0

6

0

Rezultati 3. kola

Kolonija – slobodan

Vinkovci – Belišće

Đakovo 3:0 Vallis Aurea

Našice – Posavina Brod

Linga 1:3 Ferivi Višnjevac

Parovi 4. kola

Ferivi Višnjevac – slobodan

Posavina Brod – Linga

Vallis Aurea – Našice

Belišće – Đakovo

Kolonija – Vinkovci

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno