30 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Bosančić: Hvala na potpori gradonačelniku Županje i svim načelnicima koji nisu dio HDZ-a, ali s nama dišu za pobjedu

Više od autora

- vl promo-

Slavonija diše zajedno, ujedinjena s jednim ciljem, poruka je vukovarsko-srijemskog HDZ-a iz Županje. Sjajna atmosfera i snažna potpora na druženju s našim članovima, simpatizerima i brojnim prijateljima u Županji znači samo jedno – spremni smo Za sve izazove i zajedno 17. travnja idemo po veliku pobjedu, ocjenjuje domaćin današnjeg druženja i HDZ-ov kandidat u 5. izbornoj jedinici Ivan Bosančić.

FOTO: HDZ
FOTO: HDZ

Stranačko druženje Hrvatske demokratske zajednice u Lovačkom domu Županja okupilo je danas respektabilan broj lokalnih političara prije svega onih nezavisnih koji su svojim dolaskom iskazali potporu aktualnom šefu vukovarsko-srijemskog HDZ-a i gradonačelniku Vinkovaca.

“Lijepo je danas biti u Županji i krenuti u pobjedu kao nekada ovdje s Lovačke kuće gdje smo se uvijek znali družiti u gradskom odboru grada Županje. Atmosfera je odlična, pobjednička i zahvaljujem se na potpori svim načelnicima koji nisu dio HDZ-a, ali zajednički s nama dišu za pobjedu i na tome im veliko hvala i, naravno, gradonačelniku Županje koji je bio ovdje s nama”, poručuje zadovoljan, dolaskom svojih kolega počašćen domaćin.

FOTO: HDZ
FOTO: HDZ

Redom njih 7 nezavisnih, poslijepodne u Županji s kolegama iz HDZ-a proveli su Marko Miličevićnačelnik Općine Ivankovo, Hrvoje Drinovacnačelnik Općine Nuštar, Goran Ilekovićnačelnik Općine Jarmina, Ante Gutić – načelnik Općine Gunja, Vjekoslav Belajević – načelnik Općine Nijemci, Josip Nusurovićnačelnik Općine Drenovci te Darko Galićnačelnik Općine Privlaka.

FOTO: HDZ

Ističu sjajne prijateljske odnose s Bosančićem i kolegama među kojima i gradonačelnik Županje Damir Juzbašić zadovoljan suradnjom s Vladom RH.

“Kao što sam nedavno mog dobrog prijatelja Piletića, nositelja izborne liste HDZ-a ugostio. Danas je sretan dan za Županju, ne samo zbog ovog skupa, nego što nam je odobreno 3 milijuna eura za obnovu naše Osnovne škole i našu dvoranu. Rado sam se odazvao danas na ovaj skup. Ne odbacujemo nikakvu mogućnost svih prijateljskih dobropolitičkih prijateljskih odnosa, ali prvenstveno smo zadovoljni i uvijek dobri domaćini”, kazao je prvi čovjek Županje.

FOTO: HDZ

“Slavonija je uvijek bila od centra prema desno i smatram kako je ovaj skup poželjan te smo se svi okupili. Svi načelnici i gradonačelnici međusobno su i prijatelji, jedni drugima pomažemo i nadam se kako će to rezultirati na sljedećim parlamentarnim izborima”, očekuje i načelnik Općine Bošnjaci Andrija Juzbašić.FOTO: HDZ

Suradnja Vinkovaca i Županje nastavlja se i na području turizma s naglaskom na prekograničnu suradnju s gradovima iz neposredne blizine – Bosanske Posavine, ali i  Hercegovine gdje Turistička zajednica grada Županje već ima određena iskustva koja su rezultirala odličnim projektima, pogotovo s Ljubuškim, naglasio je Ivan Bosančić u susretu s Krunom Šarićem iz TZ-a Županja.

“Imamo i Široki Brijeg kao grad prijatelj i smatramo kako bi ova četvorka mogla sigurno u budućnosti raditi odlične projekte”, najavio je.

“Naravno, pored ovog financijskog aspekta koji svakako nije za zanemariti, bitan je i ovaj drugi aspekt da se njeguje i održava suradnja s Hrvatima u Bosni i Hercegovini”, dodao je Šarić.

Sve je sažeo u zaključak predsjednik HDZ-a Županja.

“Drago mi je da smo se danas okupili u našoj Županji na našem tradicionalnom druženju. Naša hrvatska demokratska zajednica okupila se sa simpatizerima, a prepoznajemo sve ono dobro što naša Vlada Republike Hrvatske radi i tu smo da damo veliku potporu, odnosno da Županja poluči rezultat koji se od nas očekuje i da podržimo još jednom našu Vladu kako bi Hrvatska išla prema boljoj budućnosti”, zaključuje Pavo Lucić.

FOTO: HDZ
FOTO: HDZ

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno