28 C
Vinkovci
Utorak, 23. srpnja 2024.

Do kraja godine novi album Marka Kutlića

Više od autora

- vl promo-

Rođeni Slavonac Marko Kutlić, jedan od najljepših vokala u regiji, u emisiji Halo, Halo Subota podijelio je iskustvo suradnje s Leom Deklevom, ali i najavio album.

F: Valerio Baranović

Kutlić je cijelo ljeto proveo radno, kako kaže: „Samo u kolovozu imao sam 20 koncerata i privatnih gaža”, a u suradnji s talentiranom Leom Deklevom za pjesmu Sami osvojio drugu nagradu žirija na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku. „Suradnja s Leom Deklevom se dogodila slučajno. Nikada se prije nismo sreli do Zagrebačkog festivala. Spontano upoznavanje je rezultiralo ovom pjesmom. Meni drago poznanstvo, Lea je posebna žena i lijepo je stvarati s njom. Pjesma je trebala biti samo moja, ali sam inzistirao da i ona sudjeluje sa svojim anđeoskim glasom”, kaže Kutlić za Radio Vinkovce.

Upravo s ovom pjesmom završava i svoj drugi album, uz najavu da možda bude još koja suradnja. „Album izlazi 15. studenog. Još su neki planovi o suradnjama tu, a 23.11 je koncert u Tvornici kulture u Zagrebu, zadnji veliki koncert, jer ću iduće godine definitivno uzeti diskografsku pauzu”, zaključuje Marko.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno