3 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Na izboru za Miss Hrvatske našu će županiju predstavljati 21-godišnja Tea Majstorović

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Tea Majstorović najljepša je djevojka u našoj županiji, odlučilo je tako stručno povjerenstvo castinga za Miss Vukovarsko-srijemske županije. Velika je to čast, kaže ova zaljubljenica u modu i modne trendove koja će, osim ljepote, na izbor za Miss Hrvatske ponijeti i običaje našega zavičaja.

21-godišnja Tea Majstorović rođena je u Vinkovcima gdje je završila srednju Ekonomsku i trgovačku školu, smjer ekonomist. Živi u Šiškovcima, a manekenstvom i modelingom počela se baviti netom nakon prijave za Miss Vukovarsko-srijemske županije. Točnije, prije tek četiri mjeseca. No, to ju nije zaustavilo u pohodu na titulu najljepše.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam izabrana da budem predstavnica naše županije, osjećaj je stvarno poseban i neopisiv. Jako dugo sam razmišljala o tome, ne volim donositi impulzivne odluke i tako je bilo u ovom slučaju. Međutim, sve se na kraju dogodilo nekako spontano pa se nisam puno pripremala za natjecanje”, priča nam Tea ističući kako je svijet manekenstva svijet u kojemu se pronalazi i koji ju ispunjava. Stoga i ne čudi kako se u budućnosti želi ozbiljnije baviti manekenstvom i modelingom. „Iako trenutno hobi, za mene je to posao iz snova”, kaže.

Oduvijek je, kaže, voljela sve što ima veze s modom, a podrška obitelji i prijatelja bila joj je samo dodatni vjetar u leđa da se odvaži napraviti prvi korak. Trenutno je dio Udruženja Loreena Vinkovci, no s ovakvim ambicijama ne sumnjamo kako će jednoga dana zasjati i na svjetskim modnim pistama. Osobito ako znamo da izbori za Miss nisu samo usmjereni na prikazivanje vanjske ljepote djevojaka, već i njihovih hobija, interesa, humanitarnog rada i važnosti obrazovanja.Osvojivši prvo mjesto na nedavno održanom castingu za Miss Vukovarsko-srijemske županije, Tea je dobila ulaznicu za izbor najljepše u cijeloj Hrvatskoj, a možda i u svijetu, ovisno o tome kako će se njezina ljepota i osobnost svidjeti žiriju. Ispred nje su sada malo ozbiljnije pripreme, puno posla, ulaganja u sebe, ali i učenja.

Očekujem da ću steći jedno novo i neprocjenjivo životno iskustvo, sklopiti nova prijateljstva i doživjeti avanturu života. Dat ću sve što je u mojoj moći da budem najbolja u onome što radim i potruditi se da sebe i svoju županiju predstavim na najbolji mogući način”, zaključila je mlada Tea Majstorović.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno