32 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Od lipnja Ryanairom ponovno iz Osijeka za London

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Prema najavama, irski niskobudžetni avioprijevoznik od ovog ljeta ponovno se vraća u osječku zračnu luku.

Nakon višegodišnje stanke, Ryanair od 2. lipnja, ponedjeljkom i petkom, uvodi redovitu zračnu liniju Osijek – Londona, do manje zračne luke Stansted, ali dobro povezane s gradom.

Trenutna cijena za prvi let 2. lipnja iz Osijeka za London je 30.99 €, a za povratak u ponedjeljak 5. lipnja cijena avionske karte je 48.99 €

Letovi su planirani u poslijepodnevnim i večernjim satima, a mogu se rezervirati na Ryanairovoj web stranici. Točnije, iz Osijeka se leti petkom u 16:25, slijeće u London u 18:00 po tamošnjem vremenu, a ponedjeljkom je to od 21:00 iz Osijeka do 22:35 i Londona.

Prvi je informaciju na Twitteru donio ‘Sean M’, analitičar kojem malo toga promakne.


“Nova ruta”, napisao je uz najavu prvog leta za Osijek, također od 2. lipnja.

Iz Londona prvi zrakoplov leti, sukladno njegovoj informaciji, u 12:25 po tamošnjem vremenu. U Osijeku je u 16 sati. Uzme li se u obzir vremenska razlika, let će zapravo trajati oko 2 i pol sata. Isto tako u 17:00 kreće za London u ponedjeljak, gdje avion slijeće u 20:35 po tamošnjem vremenu.

Iz Osijeka leti petkom u 16:25, slijeće u London u 18:00 po tamošnjem vremenu, a ponedjeljkom je to od 21:00 iz Osijeka do 22:35 u Londonu.

Cijene će, kao i kod drugih letova Ryanaira, ovisiti o datumu, popunjenosti i slično.

Napomenimo kako su navedene cijene samo za putnike koji putuju s ruksakom odnosno ručnom prtljagom dok će onima s dodatnom cijena leta i dodatno rasti.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno