23 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Otvorene prijave za 4. vinkovačku Biciklijadu Tour Natur

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Od danas su otvorene prijave za 4. vinkovačku Biciklijadu “Tour Natur” koja će se održati u subotu 20. svibnja s početkom u 11 sati i vjerujemo nadmašiti prošlogodišnju s više od 500 sudionika.

Turistička zajednica grada Vinkovaca, u suradnji s partnerima, i ove godine poziva na dobar provod, laganu vožnju, ugodno društvo i pregršt nagrada.

Startna pozicija je uobičajeno Trg bana Josipa Šokčevića, a ruta je već dobro znana: ulicama Bana Jelačića i Ruđera Boškovića, preko Gupčeve u Bosutsku do Nove Brane, povratno prema obilaznici u smjeru Rokovaca do Šokačkog stana u kojem se biciklisti očekuju oko 15 sati kada kreće izvlačenje nagrada.

Visit Vinkovci
ARHIVA

Prijavljeni sudionici dobit će majicu za bicikliranje i kupon koji je obvezno potrebno sačuvati jer je upravo taj papirić jamstvo ulaska svih natjecatelja u bubanj s bogatim fondom nagrada.

Prijave traju do četvrtka 18. svibnja 2023. godine, a potrebno je samo otići na web stranicu Turističke zajednice Grada Vinkovaca visitvinkovci.com i ispuniti prijavnicu putem Google obrasca.

Sve informacije dostupne su i na broj telefona 032 334 653.

Na dan biciklijade biti će omogućene i prijave na info pultu u parku, na info štandu TZ grada Vinkovaca od 09:00 do 10:00 h.

Požurite s prijavama!!!!!

ARHIVA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno