28 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Pridruži se nebeskoplavoj obitelji u 2022. godini

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Vinkovački drugoligaš ove je sezone doživio niz udaraca, ali i lijepih trenutaka. Samo u rujnu zaredali su četiri uzastopna poraza, a dolaskom novog trenera stvari su krenuli na bolje. Najuzbudljivija utakmica u zadnje vrijeme svakako je bila ona sa Solinom koji je Nebeskoplavima već u 23. minuti tri puta zatresao mrežu, ali na krilima vjernih Ultrasa Cibalia je maestralnim potezima došla do konačnih 5:3. 

Klub sa stogodišnjom tradicijom ovu je polusezonu završio na desetom mjestu, s ukupno 19 bodova. Odigrali su sveukupno 15 utakmica u kojima su zabilježili pet pobjeda, četiri remija i šest poraza.

Početak priprema za proljetni dio sezone očekuje se u petak, a na prozivci Cibalijinih igrača očekuje se i novo ime, vratara Vice Baždarića.Cibalia je danas krenula s prodajom članskih iskaznica za ovu godinu, a sve ljubitelje nogometa pozvali su putem službenog Facebook profila, riječima “Pridruži se nebeskoplavoj obitelji u 2022. godini”. Iznos godišnje članarine iznosi 75 kuna za odrasle osobe dok je za djecu potpuno besplatno.

Članom možete postati vrlo jednostavno – popunjavanjem jednostavne pristupnice u prostorijama kluba ili e-mail porukom na cibalia@hnk-cibalia.hr. Prvih će 20 članova kluba na dar dobiti klupski kalendar za 2022., a članovima je omogućen i popust od 10% na sve artikle iz ponude kluba.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno