24 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Prsti i čekić uštimani za drugi Flamingo Open u Privlaci

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

„Službeno otvaramo sezonu igranja iza Flaminga (to što igramo od 2.1. je zanemarivo) i pripremamo drugi Flamingo Open koji će se održati u subotu. Većina nas je već zagrijana, prsti i čekić uštimani, ali tu i tamo još zna biti „van lopta””, najavljuju iz Sportske udruge Privlaka.

Nakon prošlogodišnjeg, prvog izdanja koje je bilo u znaku kiše, grmljavine, sijevanja i navlačenja cerade, ove godine organizatori, privlačka sportska udruga i Caffe bar Flamingo, očekuju mirno nebo i igru. Nedjeljom se u Privlaci tradicionalno igra odbojka iza Flaminga pa se ovaj odbojkaški turnir nekako nametnuo sam od sebe. „U Privlaci je nedjelja rezervirana za odbojku iza Flaminga pa smo odlučili ta okupljanja podići na višu razinu i dati privlačkoj odbojci dodatnu važnost”, rekla je predsjednica Udruge Daria Bićanić. Veliku podršku nastavku tradicije pruža i CB Flamingo koji je, kako ističe Bićanić, domaćin i svjedok svih privlačkih odbojkaških poteza i druženja koja na kraju svake nedjelje završavaju baš u tom kafiću.

Turnir je ovo rezerviran samo za domaće, stalne igrače, a ekipe će se kao i prošle godine birati na terenu. „Rezerviran je samo za Privlačane jer se igra po našim pravilima i ekipe se biraju na licu mjesta. Time dodatno želimo naglasiti kako je ispred svega druženje i aktivno provođenje vremena”, dodala je predsjednica Udruge. CB Flamingo pobrinuo se za popratni sadržaj tako da će sudionici i posjetitelji moći uživati u hrani i piću, za djecu je osiguran napuhanac, a za pobjedničke ekipe pripremili su i medalje.

„Opušteno, bez naglih poteza i nervoze, ekipe će biti ravnopravne. Igra poštena i po našim pravilima, ipak je na zapisničkom stolu najvažniji privlački odbojkaš, čiča Bono. Kao što vidite, Flamingo je spreman, a pivo se već hladi”, pozvali su iz organizacije nestrpljivo čekajući i drugo izdanje turnira iza Flaminga.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno