18 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Turnir u odbojci na pijesku Privlačanima i posjetiteljima pružio odličnu ljetnu zabavu

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Od 6. do 8. kolovoza u Privlaci održan je ljetni odbojkaški turnir na kojemu je sudjelovao 16 ekipa. Na predivnom terenu u privlačkoj Šumici igralo se do kasnih večernjih sati, a atraktivne poteze ekipa okupljeni posjetitelji nagrađivali su pljeskom. Uz odličnu igru domaćih zaljubljenika u ovaj sport koji svake godine turnir dižu na višu razinu posjetitelji su mogli uživati i u cjelokupnoj atmosferi za koju se pobrinuo organizator turnira – Sportska udruga Privlaka.

Tek nedavno osnovana, Udruga iza sebe ima organiziranu i Privlačku peticu, prvu utrku mještana u ovom selu. Nakon odlično provedene utrke, znalo se kako će i odbojkaški turnir biti prava ljetna poslastica i za igrače, ali i posjetitelje. Prošlogodišnji odbojkaški turnir organiziran je od strane zaljubljenika u ovaj sport i do danas je ostao odlična ljetna priča sela. Ovogodišnji je samo potvrdio kako je upravo ovaj turnir događaj koji će povezati ljude, odzvanjati dječjom vikom, pjesmom te razgovorima onih starijih.

Uz hranu i piće kroz sva tri dana, zajedničko druženje i uživanje u potezima naših odbojkaša, Privlaka je odradila odbojkaški turnir kojeg malo koje mjesto na ovim prostorima ima. Teren prekriven granama hrasta pružio je idiličnu sliku cjelokupnog događaja, a dodatni sadržaji samo su ga obogatili. Ljetna večer uz gitaru domaćeg dečka, nastup najmlađih članica KUD-a “Ivan Domac”, povlačenje konopa publike i viceprvaka Hrvatske, pobjednički vatromet i pozitivna atmosfera svih prisutnih bili su samo dodatak na odličnu organizaciju i turnir za pamćenje.


Iako prošlogodišnji pobjednici, ekipa Pepur Montaža d.o.o. nisu uspjeli obraniti naslov prvaka, finalna utakmica bila je napet susret u kojem su slavili odbojkaši iz Vinkovaca, Jamnica Plus. U utakmici za 3. mjesto ekipa Hidrovar u oba je seta bila bolja od Voćarnice Vitis.

Organizator turnira čestita svim ekipama na sudjelovanju, a svima hvala na pomoći i posjeti. Velika hvala svima koji su pomogli organizirati turnir na jednoj zavidnoj razini, a to su Pepur Montaža d.o.o., Kristić-Plast, Cezareja d.o.o., Vukovarsko-srijemska županija – župan Damir Dekanić, Strunje-Trade d.o.o., Mont-ing d.o.o., braća Pindrić (Pingvin i Tine), Vedran Čuljak, Hidrovar, Vinkovački vodovod i kanalizacija, C.B. Flamingo, C.B. Chicago, Pero Begović, Marić B.A.U., NK Podgrađe, Teniski klub Privlaka i Carlsberg.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno