2 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. prosinca 2023.

U mjesecu ljubavi britanska će se govornica pretvoriti u novo mjesto za slikanje

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Turistička zajednica grada Vinkovaca za veljaču planira nekoliko događanja, a zahvaljujući njihovoj raznovrsnosti naći će se za svakoga po nešto. Započet će proslavom Dana zaljubljenih, u organizaciju su uključene i udruge, a pozivaju i sve građane na sudjelovanje. „Pozivamo vas na koncert Igora Delača koji će se održati uoči Valentinova, 12. veljače, ispred vinkovačke gimnazije s početkom u 21 sat”, pozvali su iz vinkovačke turističke zajednice.

Osim toga, u središnjem gradskom parku, odnosno na Trgu bana Josipa Šokčevića bit će postavljeno nekoliko prigodno uređenih „mjesta za slikanje”, a po prvi će puta biti ukrašena i dobro poznata britanska govornica u centru grada. „Svi koji žele, ondje će moći stvoriti lijepu uspomenu iz Vinkovaca tijekom mjeseca ljubavi”, dodali su.Za virtualne su prijatelje pripremili još jedno iznenađenje. Naime, oni će na društvenim mrežama Turističke zajednice Vinkovci moći osvojiti prigodne poklone, odnosno proizvode vinkovačke slastičarnice 7Stars i OPG-a Ferbežar.

Pet dana nakon, 19. veljače, održat će se i edukacija „Administrativno poslovanje i osnovne pripreme za 2022. godinu” namijenjena malim privatnim iznajmljivačima i onima koji to žele postati. Uz Turističku, u suorganizatore se upisala i tvrtka Interligo, a sve detalje vezane za prijavu i način sudjelovanja možete pronaći na njihovoj mrežnoj stranici uz koju vežu treću obavijest.

Kao što ste već primijetili, u fazi su izrade nove web stranice. „Veseli nas što će se među novim sadržajima naći i fotografije vrsnih vinkovačkih fotografa Dražena Bote, Vjekoslava Bertona, Mirjane Pjevac, Saula Tikvića i drugih. Oni su već obišli restorane i smještajne objekte našega grada kako bismo vam putem tog medija od tisuću riječi dočarali domaćinski ugođaj koji dočekuje naše goste”, najavili su novine dodavši kako će sve fotografije biti dostavljene i vlasnicima objekata kako bi se i oni mogli kvalitetno prezentirati. Za kraj su istaknuli kako je svrha izrade nove web stranice pružiti posjetiteljima što bolju i kvalitetniju dostupnost informacija i zanimljivosti o Vinkovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno