23 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Cijepljenje bez najave u Vinkovcima, Vukovaru i Županji

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije i Domovi zdravlja Vinkovci, Vukovar i Županja pozivaju sve zainteresirane punoljetne osobe s područja Vukovarsko-srijemske županije na cijepljenje protiv COVID-19.

U Vinkovcima će se održati u četvrtak, od 13:30 do 17:30 sati u sportskoj dvorani škole na Lapovcima. Cijepit će se cjepivima proizvođača Pfizer, Moderna i Janssen (Johnson&Johnson), a druga doza planirana je za 23. prosinac u isto vrijeme na istom mjestu. 

Županjci će priliku za cijepljenje imati sutra od 12 do 14 sati u Domu zdravlja na adresi Franje Račkog 32. Na raspolaganju će biti cjepiva Pfizer i Janssen (Johnson&Johnson), a druga doza bit će 21. prosinca. Osim toga, u Županji će cijepljenje bez najave biti i u četvrtak od 12 do 14 sati i u subotu u prijepodnevnom terminu,  od 7 do 15 sati. Druga doza planirana je 23. prosinca.


U Domu zdravlja Vukovar cijepljenje će biti u subotu od 12 do 15 sati, cijepit će se cjepivima Pfizer, Moderna i Janssen (Johnson&Johnson). Druga doza za one koji će se cijepiti Pfizerovim cjepivom bit će 18. prosinca, a za one koji će se cijepiti Moderninim cjepivom 23. prosinca od 15 do 17 sati također u Domu zdravlja Vukovar, Sajmište 1.

Na cijepljenje je potrebno ponijeti zdravstvenu ili drugi identifikacijski dokument (osobnu iskaznicu ili putovnicu).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno