21 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Dječje radionice usavršavanja vještine pripovijedanja

Više od autora

- vl promo-


Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Koliko ste puta kao djeca htjeli biti lik iz bajke o kojemu su vam pričali roditelji? Koje ste sve životne lekcije naučili iz nestvarnih bajkovitih situacija?

Malo tko može zamisliti svoje djetinjstvo bez bajki, raznoraznih priča i basni koje su nam uvelike pomogli shvatiti „odrasle stvari” na prilagođen, dječji način. Koliko je velika važnost čitanja i razvijanje dječje mašte svjesni su i u Društvu Naša djeca Vinkovci i upravo zbog niza blagodati čitanja djeci odlučili su se na novu radionicu.

„Pozivamo djecu od trećeg do osmog razreda koja žele naučiti vještinu pripovijedanja priča i bajki”, pozvali su sve na radionice koje će se održavati subotom u prostorima vinkovačkog DND-a u Ulici bana Josipa Jelačića 34.

Radionice su besplatne, ali je zbog broja sudionika obvezna prijava na e-mail: dnd.vkci@gmail.com ili na broj telefona 098 929 1112. „Krenite s nama u avanturu”, nestrpljivi su organizatori.

Podsjetimo, storytelling je vještina pripovijedanja priča koja pomaže razvoju pažnje, pamćenja i govora, a opće je poznato kako priče potiču maštu i razvijaju zajedništvo.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno