25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

Igor Delač u centru grada pjeva za sve zaljubljene

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Planirate li proslavu Valentinova danima prije ili ste ipak tip koji Dan zaljubljenih obilježava kao svaki drugi u godini? Bilo kako bilo, dan je to iskazivanja posebne nježnosti, ljubavi i sreće prema onima koji su nam dragi.

Kao i većini drugih znakovitih dana u modernim vremenima, komercijalizacija je uzela dio istinske vrijednosti i duha, ali Valentinovo se unatoč tome smatra jednim od najpozitivnijih praznika.

Grad Vinkovci se pobrinuo zaljubljenim dušama, ali i svima ostalima, posebice onima koji planiraju sve u zadnji tren, pripremiti glazbenu poslasticu u centru grada. Naime, sutra, na samo Valentinovo u pješačkoj će zoni s početkom u 20 sati koncert održati dugoočekivani gost Igor Delač.

Osječki glazbenik pjevačku je karijeru započeo s 13 godina, na mjestu bubnjara i pjevača u grupi Bond. Devedesetih godina pridružio se kultnom osječkom OK BAND-u, koji je bio poznat po svom soul i funky stilu. „Svirati s vrhunskim glazbenicima za mene je bila velika čast. Ubrzo sam shvatio da ne mogu dovoljno kvalitetno istovremeno pjevati i svirati, bacam palice i hvatam se samo mikrofona. Tada započinje i moj intenzivniji autorski rad”, rekao je Delač koji je možda i najpoznatiji po svom hitu Jedan život malo je,  a upravo taj singl mladenci nerijetko odabiru za prvi ples.


S članovima preimenovanog benda Prva liga snimio je dva albuma s brojnim hitovima koji će, kako ističe, dugo živjeti u srcima obožavatelja.

Prije samog koncerta, bit će nam drag gost u studiju Radio Vinkovaca u emisiji Mikrofonija. Nikako ne želite propustiti live prijenos od 17 sati na društvenim mrežama vinkovačkog radija jer će Igor Delač premijerno predstaviti i otpjevati četiri nove pjesme: Ne zaboravi, Prvi ples, Sve bi dao i Dušo bori se, a voditelji će ga izbombardirati pitanjima o karijeri i planovima za budućnost.

Pravo je to zagrijavanje za koncert, a sigurni smo kako će svojim romantičnim interpretacijama vlastitih, ali i hitova drugih izvođača prenijeti dozu ljubavi i nježnost na sve okupljene, zaljubljene i one koji tek traže svoju bolju polovicu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno