12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Marko Polešćuk brončani u jedinstvenoj kategoriji najboljih

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

U Varaždinu je organiziran deseti miting Hrvatskog plivačkog saveza “Kadetski Grand Prix-Sv. Nikola”. Drugo je to po redu natjecanje najvišeg ranga za kadete u Republici Hrvatskoj na kojem je sudjelovalo 324 natjecatelja iz 24 hrvatska kluba, a Vinkovački plivački klub je sa svojih 11 plivača i ovaj puta postigao izvanredne rezultate.

Nastupili su Lea Devald, Lara Barić, Nika Cajner, Ivan Kovačević, Jakov Svetić, Bruno Ćorić, Jakov Božić, Tomo Petrinić, Patrik Puce, Gabriel Petričević i Marko Polešćuk.

Medalje su se dodjeljivale u jedinstvenoj kategoriji najboljih gdje je član VPK-a Marko Polešćuk osvojio brončanu medalju na disciplini 100 m slobodno s rezultatom 58,12. Osim toga, Tomo Petrinić isplivao je A normu na 200 leptir te postao drugi putnik za predstojeće Prvenstvo Hrvatske za kadete u Zagrebu u veljači sljedeće godine. Odličnu plivačku tehniku pokazala je i  Nika Cajner koja je isplivala B normu na 100 m prsno.


“Naši plivači svakim natjecanjem postižu osobne rezultate te im čestitamo na sportskom uspjehu!”, poručili su ih Kluba dodavši kako osim dobrih rezultata nije nedostajalo ni zabave pa su Advent u Varaždinu iskoristili za druženje i zabavu.

“Pozivamo Vas da se pridružite našoj velikoj obitelji – Budi velik, budi jak, budi VPK!”, zaključili su.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno