16 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Platnene torbe sa šaljivim motivima apsolutni su hit

Više od autora

- vl promo-

Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Zadnjih nekoliko godina, platnene su torbe postale neizostavan modni dodatak, bilo da se radi o odlasku u nabavku ili nam je ona pak potrebna za plažu. Zavoljeli smo ih jer su se pokazale sjajnom zamjenom za klasične torbe u koje stane malo stvari, ali i za omražene plastične vrećice koje od sljedeće godine odlaze u prošlost.

Velik je broj prednosti platnenih torbi, od toga da nadohvat ruke možemo imati baš sve što nam je tijekom dana potrebno, pa sve do toga da ih je vrlo lako uklopiti u svakodnevna modna izdanja, a kada svemu tome pridodamo činjenicu da ih i sam okoliš voli, zaista ne postoji razlog da se barem jedan model ne pronađe i u vašoj kolekciji. Sve blagodati ovog modnog dodatka prepoznala je i ilustratorica Paula Sambolić, koja je proširila svoju umjetnost, uz dosad personalizirane ilustracije koje uljepšavaju brojne životne prostore, na ove simpatične i šaljive ilustracije na platnenim torbama.Ideja o ovom projektu javila se nekako spontano jer je Paula često znala dobivati upite hoće li njene ilustracije izaći na nekim predmetima, a kako se bližilo najtoplije godišnje doba, ona je znala da su torbe pun pogodak. Motivi na torbama dolaze u tri verzije. Prva se zove “Spremna” i na sebi ima ženu sa šeširom na glavi koji nosi ceker pun stvari za plažu. “Inspiracija za taj duhoviti element bile su mi uspomene iz djetinjstva gdje sam znala vidjeti djecu u tatinim natikačama, a i na kraju krajeva i sama sam kao dijete oblačila tatine natikače na plaži i to me uvijek nasmijavalo”, rekla je Paula za Fashion.hr.

Druga torba na sebi ima natpis “Okupana suncem” i na njoj je nacrtana gola žena koja se tušira sunčevim zrakama koje podsjećaju na kapljice i prekrivaju njezina intimna područja. Zadnji model također karakterizira igra riječima, a zove se “Gušt(er)” i na njoj je prikazana žena u badiću koja uživa sunčajući se na ručniku. Torbe se mogu naručiti preko Instagram profila ilustratorice, a torba će na vašoj adresi biti kroz nekoliko dana.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno