11 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Popularni triatlon sve bliže; prijave još sutra

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U subotu će u našem gradu svi građani Vinkovaca i okolnih mjesta ponovno uživati u čarima nadmetanja u nekoj utrci, točnije na red je došao 8. Vinkovački triatlon. Brojni su rezervirali svoje mjesto na sve popularnijem Vinkovačkom triatlonu, a oni koji žele, mogu to učiniti do sutra kada se zaključuju posljednje prijava i poduzimaju posljednje radnje uoči velikog sportskog događaja u gradu na Bosutu.

Triatlon sadrži 400 metara plivanja, 20 kilometara bicikliranja i 5 kilometara trčanja, a sve počinje u subotu u 9 sati podizanjem startnih brojeva, dok će 10 minuta prije početka triatlona biti brifing, a start utrke zakazan je za 10 sati. Bit će šest kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji, a za svakog natjecatelja osigurana je majica, banana, voda i finišerska medalja. Tijekom trčanja i vožnje bicikla obavezna je majica ili triatlon dres, a nastup je na vlastitu odgovornost.


Prijaviti se može putem poveznice bit.ly/VKtriatlon21 , a u slučaju kiše ruta staze za bicikliranje bit će izmijenjena kako bi se izbjegla vožnja po blatnom terenu.

Organizator je amaterski Triatlon klub Vinkovci u suradnji s gradom Vinkovci, Zajednicom športskih udruga grada Vinkovaca, Hrvatskim planinarskim društvom “Cibalia”, Atletskim klubom “Cibalia”, Biciklističkim klubom “Sokol”, Plivačkim klubom “Orion”, ŠRD “Jezero Banja”, Savezom za sportsku rekreaciju grada Vinkovaca “Sport za sve” i Sportskim klubom “Baloo”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno