7 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Traže se dva spasioca za rad na kupalištu Banja

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Grad Vinkovci uputio je Javni poziv za dostavu ponude za uspostavu i provedbu Službe spašavanja života na vodi na kupalištu Banja za ovu godinu.

Traže se dva spasioca koja ispunjavaju sljedeće uvjete: moraju biti punoljetni i imati završen tečaj i važeću licencu za spasioca pri Službi spašavanja života na vodi Hrvatskog Crvenog križa.

Služba spašavanja života na vodi uspostavlja se za razdoblje od 15. lipnja do 31. kolovoza, od 11 do 19 sati. Početak rada Službe kao i završetak djelovanja uspostavljene Službe može se promijeniti u slučaju loših vremenskih uvjeta.


Rok za podnošenje ponude s odgovarajućom dokumentacijom je osam dana od dana objave Javnog poziva, zaključno s 21. svibnja. Ponuda se dostavlja osobno ili putem pošte u zatvorenoj omotnici na adresu: GRAD VINKOVCI, Upravni odjel za kulturu i turizam, Bana Josipa Jelačića 1, s naznakom “JAVNI POZIV – BANJA”.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu pošte marija.liscic.drmic@vinkovci.hr ili na broj telefona 032/493 – 324.

Detalje natječaja možete pronaći na službenim stranicama Grada.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno