26 C
Vinkovci
Nedjelja, 23. lipnja 2024.

Taekwon-do klub Vinkovci na prvenstvu Hrvatske osvojio 21 medalju

Više od autora

Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Taekwon-do klub „Vinkovci” sudjelovao je na prvenstvu Hrvatske u ITF taekwondou u Slavonskom Brodu s 14 natjecatelja. Osvojili su 21 medalju, po sedam komada u sve tri kategorije.

Zlato su osvojili Ante Piliček, Mihaela Barišić i Zvonimir Karabalić u sparingu, David Gavrić u formama za žuti pojas, Elena Malkoč u obje kategorije te Luana Maričić u formama za zeleni pojas. Drugoplasirani su završili Ana Mikulić, Jurja Bičanić i Lukas Nakić u sparingu te Isabela Malkoč i Lora Križanac u obje kategorije. S broncom oko vrata kući su otišli David Gavrić i Dunja Udovičić u sparingu, Ivan Gavrić i Marina Andabak u obje kategorije, za zeleni odnosno crveni pojas te Lukas Nakić u formama za žuti pojas.


Natjecatelje su pratili glavni trener Ivica Zupković te njegov asistent Matej Kovač, a kao suci sudjelovali su Hrvoje Stanković i Goran Guskić. „Zahvaljujemo se svim natjecateljima, trenerima i sucima koji su i na državnom prvenstvu prikazali Taekwon-do klub Vinkovci u najboljem svjetlu!”, zaključili su iz Kluba.

Povezani članci

Posljednje objavljeno