11 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

72-godišnjakinja iz Vukovara huškala psa da napadne tri osobe i tako zaradila prekršajni nalog

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

U subotu u 21.30 sati u Ulici kralja Zvonimira u Vukovaru, 72-godišnjakinja je sa svojim psom prišla 41-godišnjaku, 36- i 35-godišnjakinji te vikala na njih i svog psa poticala da ih napadne i ugrize, javljaju iz PU vukovarsko – srijemske. 

S obzirom na to da se u više navrata oglušila na upozorenja policijskih službenika da prekine s narušavanjem javnog reda i mira te je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 72-godišnjakinja je nakon obavljenog liječničkog pregleda uhićena te smještena u posebne prostorije policije.

Alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu 72-godišnjakinje dok spomenutim pregledom dežurnog liječnika Hitne medicinske pomoći u Vukovaru nisu utvrđene zapreke za uhićenje i smještanje u posebnu prostoriju.Zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (tuča, svađa, vika i drugo) protiv 72-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog dok joj je zbog prekršaja iz članka 30. istog Zakona (neoprezno držanje životinja koje mogu povrijediti ili ugroziti građane) uručen obavezni prekršajni nalog.

U jutarnjim satima 22. svibnja 72-godišnjakinja je puštena iz posebne prostorije policije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno