6 C
Vinkovci
Subota, 20. travnja 2024.

Marko Sambol najbrži policajac u trail utrci „Litice oko Virovitice“

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

U Virovitici je održana trail utrka “Litice oko Virovitice” u kojoj je sudjelovao i policijski službenik Ureda načelnika PU vukovarsko-srijemske, Marko Sambol.

Start i cilj utrke bio je ispred društvenog doma u Svetom Đurađu, a staza je vodila pitomim obroncima Bilogore do Virovitičkih ribnjaka i nazad. Trčalo se u tri kategorije – na 7, 15 i 25 kilometara, u ženskoj i muškoj konkurenciji.Na ovom divnom i sunčanom podneblju trčalo je više od 500 natjecatelja, a sudjelovali su policijski službenici iz 11 Policijskih uprava Republike Hrvatske.

“Naš Marko Sambol svojim je trkačkim umijećem uspješno istrčao dionicu od 15 kilometara, gdje je osvojio prvo mjesto u muškoj kategoriji policajaca te je tako u toj utrci bio najbrži policajac, a u ukupnom poretku među svim muškim trkačima bio je četvrti”, javljaju iz PU vukovarsko – srijemske čestitavši mu na ostvarenom rezultatu i istaknuvši koliko su ponosni što imaju policajca koji uz svoje revne i složene obveze postiže zavidne športske rezultate.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno