21 C
Vinkovci
Petak, 12. travnja 2024.

Subota u vinkovačkom kazalištu rezervirana za smijeh

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

U Gradskom kazalištu Joze Ivakića u subotu u 20 sati možete pogledati stand up nastup četvorice simpatičnih glumaca pod nazivom „Oženjeni”.

Četiri muškarca 90 će minuta pričati o svim čarima bračnog života, nezaobilaznim ljubavnim odnosima, situacijama s ljepšim polovicama i što se sve događa u postelji te kako je bilo prije i što predviđaju u budućnosti. „Ako ste se ikad pitali kako je komičarima s njihovim boljim polovicama, sad imate priliku čuti”, poručili su iz vinkovačkog kazališta.


Svakako su se pobrinuli da se svatko može poistovjetiti barem s jednim likom pa će tako Tin Sedlar glumiti jadnička koji se tek oženio i ne zna što ga sve čeka, za sada mu je sve lijepo i ide prema planu. Marko Dejanović predstavlja one muškarce kojima se sve vrti oko novca pa se i na brak odlučio kako bi iskoristio porezne olakšice, Goran Vinčić glumi „Čo’eka seljaka” koji je oženio djevojku iz sela i tipičan je pater familijas dok će se sa zadnjim glumcem u ovoj veseloj ekipi, Hrvojem Krmelićem, poistovjetiti svi koji sami za sebe govore kako se osjećaju kao da su ih oženili, ali definitivno nisu braku – ne treba njemu papir kao potvrda ljubavi.

Ulaznice možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna dok na dan izvedbe ona iznosi 60 kuna. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno