16 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

U 16 i 30 sati na valovima 90.2 Mia Dimšić i treća Mikrofonija

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

FOTO: Facebook profil ‘Mia Dimšić’

U trećoj mikrofoniji Radio Vinkovaca danas u 16 i 30 sati gostuje Mia Dimšić s kojom će se u studiju družiti naši Ema i Milan. Prijenos uživo pratite u eteru Radija na 90.2MHz ili putem live video streaminga na Facebook profilu Radio Vinkovaca.

Ova posve (ne)obična djevojka iz Osijeka, svoju je glazbenu priču započela još kao mala djevojčica i to u folklornom tamburaškom orkestru. Široj se javnosti predstavila prije gotovo sedam godina, kada je izbacila svoj prvi singl „Život nije siv“ koji je naišao na oduševljenje gdje god je pušten, a upravo s njim Mijina je karijera krenula uzlaznom putanjom.


Zanimljivo je kako je ova svestrana pjevačica i kantautorica u prošloj, izazovnoj godini za sve, a pogotovo za glazbenike i umjetnike, objavila svoju biografiju pod nazivom „Cesta do sna“. Priča je to o djevojci iz Osijeka, o tome kako je postala jedna od najvećih hrvatskih glazbenih senzacija nove generacije. U svom prvijencu, hrvatska Taylor Swift, prisjeća se sretnog djetinjstva u Retfali, svoje zaluđenosti Vesnom Pisarović, (ne)uspješnih pokušaja u sportu, putovanja s folklornim ansamblom i tamburijada u njezinoj obiteljskoj kući. Osim toga, na jednostavan način govori o izazovima odrastanja, inspiraciji, glazbenim početcima, skladanju i na samom kraju i svoj količini truda koji je potreban da bi se uspjelo na zahtjevnoj, glazbenoj sceni.

Mijino jednostavno shvaćanje života isijava i iz njenih pjesama koje govore o pravim životnim vrijednostima i optimizmu kao zvijezdi vodilji. Neki od njenih najpoznatijih hitova kao što su Život nije siv, Pomalo slučajno, Bezimeni ili pak duet s Markom Toljom Sva blaga ovog svijeta čut će se danas u našem eteru, a uz njih jedva čekamo čuti još neke, dosad možda nepoznate, detalje o ovoj mladoj, glazbenoj senzaciji s naših prostora.

Od 16 i 30 sati budite uz valove Radio Vinkovaca i ne propustite treću Mikrofoniju i Miju Dimšić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno