18 C
Vinkovci
Utorak, 6. lipnja 2023.

Uručena priznanja zaslužnim mještanima općine Stari Jankovci

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Trgu hrvatskih branitelja, a potom otvorenjem novog Doma kulture u Novim Jankovcima, gdje je održana i svečana sjednica Općinskog vijeća, obilježen je Dan Općine Stari Jankovci.

Nakon uvodnog obraćanja predsjednika Općinskog vijeća Borisa Dragičevića i općinskog načelnika Dragana Sudarevića, nazočnima se obratio v.d. pročelnika Ureda župana Marko Dikonić. Pohvalio je kvalitetan rad predstavnika i svih djelatnika Općine Stari Jankovci te čestitao Dan Općine i zaželio mnogo uspjeha u realizaciji projekata kojima žele omogućiti bolji život stanovnika općine.


“Želim istaknuti kako se, unatoč pandemiji u protekle dvije godine, nastavilo raditi u realizaciji brojnih projekata. Neki od njih su i završeni, što je za svaku pohvalu. Sve projekte kojima se može postići kvalitetniji život mještana općine, Županija će i dalje podržavati, a posebno one kandidirane na državnim i europskim natječajima”, istaknuo je pročelnik Dikonić.

Na kraju sjednice dodijeljena su javna priznanja Općine Stari Jankovci fizičkim i pravnim osobama koji su svojim djelovanjem dali doprinos u razvoju i promociji općine u kojoj žive. Pa su tako priznanja uručena Udruzi “Hrvatska žena” Slakovci za doprinos na području kulture, Športskom društvu “Croatia” Novi Jankovci iz područja sporta, Marinku Barišiću iz područja gospodarstva te velečasnom Mati Špoljaru iz područja društvenih djelatnosti.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno