23 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Župan Damir Dekanić donio odluku o provođenju nastave

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Na sastanku Stožera civilne zaštite Vukovarsko – srijemske županije, župan Damir Dekanić donio je Odluku o izmjeni Odluke o nastavku nastave po MODELU C – nastava na daljinu od 4. studenog.

Odluka se mijenja na način da školske ustanove, kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač od 10. studenog mogu same odrediti Model nastave po kojemu će učenici pohađati nastavu, uz obveznu prethodnu suglasnost Županijskog stožera civilne zaštite i Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Vukovarsko-srijemske županije. S druge strane, osnovne škole kojima je županija osnivač, odnosno učenici 39 škola, od četvrtka, 11. studenog, vraćaju se na nastavu u školi – MODEL A, dok učenici dvije osnovne škole – Stari Jankovci i Slakovci od četvrtka vraćaju nastavu u školi samo za one od 1. do 4. razreda, dok se učenici viših razreda u školske klupe vraćaju sljedeći tjedan, odnosno 15. studenog.

Sve srednje škole kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač, ovaj tjedan nastavu će slušati online, a već u ponedjeljak vraćaju se MODELU A.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno