15 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Žuti se oglasili službenim priopćenjem povodom kadetske državne završnice

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Nakon dolaska u Split, kadete MNK Aurelia Futsal i njihove trenere dočekao je hladan tuš – izbačeni su s državne završnice zbog tužbe malonogometnog kluba iz Slavonskog broda.

Nakon prvotnog šoka, iz Kluba su se obratili javnosti službenim priopćenjem kojeg donosimo u cijelosti.

“Uzvratna utakmica za 3. mjesto u regiji između “Aurelia Futsal” i “MNK Brod 035″ registrirana je od strane povjerenika za natjecanje rezultatom 3:0 radi nedolaska gostujuće ekipe na utakmicu. Naši kadeti su tako izborili plasman na državnu završnicu na koju su i došli u Split, a jučer su trebali upisati i prvi nastup. MNK Brod 035 poslao je žalbu na odluku povjerenika te nam je rečeno kako ne možemo nastupati na državnoj završnici jer Komisija za žalbe još nije donijela odluku o žalbi te da na taj način regija istok neće imati trećeg predstavnika na državnoj završnici te da će isto natjecanje činiti 7, a ne 8 ekipa. Klub je već poduzeo korake po pitanju rješavanja spora te će po okončanju navedene situacije obavijestiti javnost.”


Spomenimo još da su, kako ističu, sa svojim sportskim prijateljima iz MNK-a Fotex Junajted odigrali neslužbeni prijateljski susret u gradu pod Marjanom koji je završen upravo prijateljskim rezultatom, 3:3.

Inače, s Fotexom su jučer trebali igrati prvu utakmicu državne završnice.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno