8 C
Vinkovci
Srijeda, 29. ožujka 2023.

Poziv na testiranje kandidata u Programu srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će tu informaciju na službenim stranicama, a testiranju moraju pristupiti sa zaštitnim maskama.

Kandidati/kandidatkinje s područja PU vukovarsko – srijemske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 15. ožujka, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati 7. rujna u Vinkovcima, u Velikoj županijskoj vijećnici u Glagoljaškoj 27a, s početkom u 8 sati.

Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka, a oni koji se ne odazovu pozivu u točno vrijeme ili ne poštuju pravila bit će isključeni iz natječajnog postupka.

Osim toga, svi su obvezni ponijeti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta, dvije plave ili crne kemijske olovke te sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.


Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su psihologijsko testiranje i testiranje tjelesne motoričke sposobnosti, a odvijat će se sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja, a oni koji zadovolje sve eliminacijske provjere bit će upućeni na motivacijski razgovor.

Iz policije napominju da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga mole kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka. Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista, a na temelju ostvarenih bodova bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno